fri returfri retur

Samsung Galaxy A50

Galaxy A50 kan kendes på sit elegante design. Og på trods af at den kun er 7,7 mm tynd, har den et kraftfuldt batteri og ligger utroligt godt i hånden. SuperAMOLED-skærmen dækker 91,6 % af mobilens flade, så du får mere at se på

Triplekamera giver nye kreative muligheder

Frontkameraet på 25 MP kombineret med 5 MP dybdekamera og vidvinkelkamera på 123° giver fantastiske muligheder for at være kreativ. Nu kan du skabe billeder med dybdefornemmelse og bredde, som står knivskarpt, selv i svagt lys.

Meget mere tid mellem opladningerne

Galaxy A50 har et kraftfuldt batteri, som du kan stole på: hele 4000 mAh. Desuden mulighed for at vælge strømbesparende indstilling, som giver dig endnu mere tid. Galaxy A50 har hurtigopladning, som giver dig mere tid til at bruge den. Du kan oplade din Galaxy A50 både hurtigere og sjældnere.

Kraft til hurtighed og præstation

Udviklingen inden for processorer går fantastisk stærkt, og Samsungs mobiler er helt på forkant. Og Galaxy A50 er ingen undtagelse. Du mærker det gennem hurtigheden, og på hvor ubesværet du skifter mellem forskellige apps. Fingeraftrykslæser i skærmen for at gøre det hurtigt og nemt at åbne mobilen ligger fingeraftrykslæseren i skærmen.

God plads til billeder og film

Her får du meget for pengene. Samsung Galaxy A50 har 4 GB RAM intern hukommelse og 128 GB lagerplads. Til sammenligning har Galaxy A3 (2017) henholdsvis 2 og 16 GB. Desuden har du med Galaxy A50 mulighed for at bruge et microSD-kort (sælges separat).

 

Glem ikke tilbehøret