fri returfri retur

Næste generations kamera

Med innovationer som verdens første OIS foran og bagpå, 12 millioner ultrapixels, hurtig automatisk laserfokusering og mere. En DxOMark score på 88*, en af de højeste kvalitetsscorer for kameraer på en smartphone indtil videre, viser at vi bestemt er på rette vej.

 

Brilliant højopløsningslyd

HTC 10 sætter en ny guldstandard for lydkvalitet med dens helt nye BoomSound Hi-Fi højtalere, personlig lydprofil og høretelefoner. Der alt sammen virker fantastisk med HTC 10's dokumenterede højopløsningslyd. Musik har aldrig lyd så godt på en smartphone.

 

Fantastisk ydelse

Med HTC 10 starter apperne hurtigere og køre bedre, skærmen reagerer øjeblikkeligt på dit tryk og ting virker bare fantastisk. Det er hvad du forventer fra klassens bedste hardware og software, der er tunet til næsten perfektion. Du får det kraftoverskud andre smartphones hungre efter.

 

Utrolig kontrol

En af de bedste ting ved Android er, hvordan den gør dig selvstændig. HTC 10 forstærker dit kontrolniveau, og lader dig nemt gøre din smartphone personlig, på måder du aldrig troede var mulige. Alt imens den giver dig hårfin kontrol over apper som aldrig før.


 

YouTube Video -