Windows 10 - bedre end nogensinde før
Windows 10 er velkendt, men er alligevel fuld af nyheder som lader dig arbejde hurtigt og trygt.
Du får en mere personlig og naturlig Windows-oplevelse, og ikke mindst en ensartet Windows-oplevelse på tværs af alle dine enheder. Det er uanset om bruger Windows 10 på PC, tablet eller mobiltelefon - Windows 10 fungerer sømløst. Du bliver kort sagt mere effektiv på en Windows 10 enhed.
Oplev Windows 10 funktionalitet i den interaktive demo herover. Her kan du vælge om du vil opleve Windows 10 på PC, tablet eller telefon.

Windows 10
Hurtig og responsiv
Apps og internet kører sømløst og hurtigt fordi systemet balancerer hukommelse- og processorressourcerne effektivt. Windows Update giver mere end bare sikkerhedsopdateringer og patches. Nå får du hurtige opdateringer så du holder dig opdateret med den nyeste Windows-oplevelsen. Bedre beskyttelse og hyppige opdateringer.
Én oplevelse - flere enheder
Nyd en sømløs oplevelse på tværs af alle dine Windows 10-enheder. Med Continuum vil apps og indhold vises pænt i alle modes, på alle enheder, til og med når du skifter mellem enheder. Ens indhold og funktionalitet - overalt.
Office
Gør dit bedste - overalt, når som helst og med hvem som helst. Samarbejd og del information som aldrig før med Word, Excel, PowerPoint og OneNote. Windows 10 kommer med 15 GB gratis Onedrive cloud-lagring. Saml dine billeder, filer og dokumenter på et sted - så får du adgang til dine ting hvor som helst og når som helst, uafhængig af enhed.