Death Stranding til PC - er du klar?

Hideo Kojima, kendt fra Metal Gear Solid-serien, er tilbage med det omtalte Death Stranding. Spillet blev lanceret til Playstation 4 i efteråret 2019, og til sommer er det endelig tid til PC-versionen. Vi kan se frem til blandt andet højere billedhastigheder, opskruede detaljer og bedre grafik - alt sammen i Decima-spillemotoren fra Guerilla Games, der har premiere på PC.

0
TIMER
:
00
MINUTTER
:
00
SEKUNDER

I Death Stranding tager du rollen som Sam Porter Bridges, som spilles af skuespilleren Norman Reedus. Sam transporterer varer mellem forskellige steder i et apokalyptisk USA - tænk på en rigtig forskruet version af Postnord. Historien finder sted i USA efter en begivenhed kaldet Death Stranding, der har åbnet op for blandt andet usynlige væsener, som lever i grænselandet mod livet efter dette.

Lyder det kompliceret? Det er det! I den kendte Hideo Kojima-stil er Death Stranding fyldt med karakterer, lange videoer og til tider underlige fortællinger. Spillet er siden lanceringen både blev enormt rost og virkelig sablet ned - men de fleste er enige om, at titlen er noget helt specielt.

"Hvordan kan man give den højeste karakter til et spil, der ikke kan anbefales til nogen?" skrev Gustav Höglund for FZ.se, da han anmeldte spillet på Playstation 4. Det opsummerer sandsynligvis Death Stranding temmelig godt - elsk det eller lad være, men vær under alle omstændigheder klar til en unik oplevelse.

Trim din computer, forbered kaffemaskinen, og sørg for, at du kommer i den rigtige stemning. Death Stranding lanceres til PC den 14. juli 2020. Spillet er allerede tilgængeligt til Playstation 4.

YouTube Video - Death Stranding – Release Date Reveal Trailer | PS4