Månedens Gamingdeals

Er gamer-stolen slidt? Eller er det måske tid til en ny skærm, så du kan fange alle detaljerne og være på forkant med dine modstanderes angreb? I februar er der skruet op for de gode tilbud, og vi har rigtig gode priser på alt hvad du skal bruge til en rigtig opgradering af din battle station. Tjek månedens gamingdeals ud og gør et kup nu! Opgrader din Battle-station, og gør dig klar til kamp med månedens spiltilbud til februar! 

Månedens gamingudstyr

 

Har du brug for at opgradere din gaminghjørne? Måske et nyt tastatur, et bedre headset, en skærm der hænger med eller en desk, der kan bære hele din opsætning? Intet problem! Hver måned er fyldt med de bedste spiltilbud, som Komplett har at tilbyde, så du behøver ikke kigge.

Månedens gaming computer

 

For virkelig at kunne nyde de seneste spil, må man have det rette gear – fremfor alt en solid computer, der klarer de moderne titler med høj FPS og maximal opløsning. Se til at vælge en maskine med godt grafikkort og hurtig processor, så du kan fokusere på det vigtige – gaming.

Månedens komponentsdeals

 

Det findes altid noget at opgradere på computeren! Spil bliver stadig større og fylder SSD-enheden, processoren orker ikke længere med de seneste store titler og bundkort savner de rette finesser for at du skal være rigtigt tilfreds. Her er månedens udvælge komponent-deals, med ekstra gode priser!

Måneden gaming-TV deals