Betaling med kort

Betaling med kreditkort er trygt og enkelt. Du indtaster dit kortnummer, udløbsdato og en verificeringskode (kontrolkode) og kan derefter vente på leveringen. Vi har et tæt samarbejde med kortudbyderne, for at sikre os en hurtig proces af dine kreditkort oplysninger. Alle oplysninger bliver behandlet under sikre foranstaltninger med vores kryptering. Ingen får fysisk dit kreditkortnummer at se gennem hele betalingsprocessen.

Når du placerer en ordre hos os med dit kreditkort, bliver der udført en autorisation på dit kreditkort. Dette betyder at vi tjekker at kortet er ægte og at der er dækning på det. Herefter laver vi en reservation, hvor beløbet du har købt for bliver reserveret på din konto. Dette vil altså sige at pengene stadig er på dit kort, men at de ikke kan røres af andre end Komplett.dk, så længe ordren eksisterer.

Hvis du annullerer en ordre vil reservationen ophæves og pengene vil blive frigjort på dit kort (inden 5-7 "bankdage"). Det er først når vi har færdigpakket dine varer og har klargjort din pakke til forsendelse, at pengene bliver overført fra dit kreditkort til os.

Skulle reservationen efter 5-7 bankdage endnu ikke været ophævet, kan vi igennem en længere manuel proces kontakte din bank og bede dem ophæve reservationen. Det er dog ikke alle banker der vil ophæve reservationen!

Du skal sende os en e-mail på komplett@komplett.dk med følgende oplysninger før vi kan kontakte banken og prøve at få ophævet reservationen.

Bankens navn
Navnet på din kontaktperson i banken
E-mail adresse på din kontaktperson
Dit ordrenummer
Kort nummer
Reserveret beløb
Dato for reservation
Kortholders navn.