Black friday ekspert

Black Friday-eksperten hos Komplett

Published at 02. nov 2020 14:33, Updated at 02. nov 2020 14:38

Her er Black Friday-ekspertens insider-tips

Interessen for Black Friday og Black Week er større end nogensinde før. Fra lørdag den 21. november til selve Black Friday den 27. november vil Komplett præsentere hundredvis af tilbud på elektroniske produkter fra TV, PC, headset, smartphones, tablets og smartwatches til hvidevarer og husholdningselektronik.

Både gameren og alle andre gør årets bedste deal i "den sorte uge", ifølge Kompletts Black Friday-ekspert, Pål Fredrik Berg:

- Det er den uge om året, hvor du finder de største rabatter. Så enkelt er det. Hvis du leder efter et godt køb, uanset kategori, er det denne uge det gælder, siger Berg og tilføjer:

- Vi plejer at have mindst 1000 produkttilbud i løbet af Black Week. Det er varer, der ellers aldrig fås til så billige priser. Så du skal være mere end god, for ikke at finde noget, du ønsker dig, til en stærkt nedsat pris!

Vi har stillet Kompletts Black Friday-ekspert et par spørgsmål om årets bedste tilbudsuge og forsøgt at hive nogle tips ud af ham om, hvad der findes på rabathylderne i 2020:

 

1. Hvor store tilbud taler vi om?


Præcis hvilke tilbud der kommer til Black Friday, ved ingen før den aktuelle dag. Men Berg kan alligevel give et par stikord:

– En trend er at mange venter på TV´er og PC´er. Det er også produkter, hvor der altid er meget at spare til Black Friday.

Han fremhæver tilbudet på Samsungs topmodel inden TV´er fra sidste år: "Samsung 65'' Q90" koster normalt 37.000. Til Black Week var det sat ned med 46 procent til 19.000. Hvis du var mere interesseret i en billigere variant, blev "Samsung 55'' Q7" sat ned med 40 procent - fra 14999, - til 8990, -.

Fra sidste år nævner han også den bedst sælgende gaming-PC "Complete Gamer a175", som kom med en rabat på 25 procent.

- Vi kan sige, at der vil være lignende tilbud på TV og PC igen i år. Måske nogle af Samsungs gaming-skærme? Måske en PC med en AMD-processor? Der er også altid en chance for, at den sidste generation af TV´er fra Samsung, Phillips og Sony vil dukke op, som de gjorde sidste år, tilføjer Berg.

 

2. Hvilke slags produkter er populære lige nu? Kan vi forvente at se nogle af dem i løbet af Black Week?

Berg siger, at der, som nævnt ovenfor, er meget søgning efter TV´er og PC´er på Komplett.no i øjeblikket. Men også at der er mange, der er interesserede i gode headset:

- Især de typiske, klassiske headset fra Bose og Sony går der mange af. Særlig Sony WH-1000XM4. Dette er produkter af stor almen interesse, og når det først kommer på tilbud, er der mange, der slår til. Dette er også headset, der næppe bliver meget billigere i fremtiden.

 

Han fortæller, at du sandsynligvis vil se tilbud på nye, trådløse headset.

- HiFi, lyd og billede er en kategori, der altid har mange gode tilbud i løbet af Black Week, påpeger han.

Men spiludstyr er også noget, mange mennesker har i kikkerten.

- Gaming-mus, tastatur og gaming-headset er altid en vinder til Black Week. I øjeblikket er der også stor interesse for de nye grafikkort fra Nvidia. GeForce RTX 3000-serien er også meget efterspurgt, nævner Berg.

Samtidig er han klar på, at det sandsynligvis ikke er på de nyeste produkter, man finder de allerbedste tilbud. For dem, der er ude efter at gøre et godt køb, bør man nok være opmærksom på modeller fra tidligere år:

– Iphone 12 lanseres nu. Vi kan lige så godt med det samme sige, at den ikke kommer med til Black Friday. Med vi kan garantere, at der vil være op mod 50 gode tilbud på andre smartphones. Sidste år havde vi for eksempel rabatter på flere ældre Iphone-modeller. Derudover er der også nedsatte tablets.


3. Hvor tidligt skal man være ude for at få de bedste tilbud?

Black Week starter natten til lørdag den 21. november. For dem af jer, der er interesseret i at få de allerbedste tilbud, anbefaler Berg at gøre sig klar ved midnat.

- Til Black Week er det først til mølle. Nogle tilbud kommer i begrænsede mængder, og så er det vigtigt at være hurtig. Jeg ville også have øjnene åbne natten til Black Friday den 27. november. Vi gemmer mange af de vildeste tilbud indtil da.

Det skal nævnes, at nye tilbud frigives hver eneste dag i Black Week. Berg antyder, at nogle godbidder sandsynligvis også vil blive lagt ud undervejs.


4. Har du andre gode tips?

Et godt tip fra Berg er at bruge ønskesedlen på Komplett.no. På denne måde kan du hurtigt få et overblik over, om dine ønskede produkter tilbydes.

- Derudover anbefaler jeg at købe til lager af forbrugsvarer, såsom ladekabler. Dette er produkter, der ofte reduceres med omkring 50 procent. Så behøver du ikke købe den første og dyreste oplader, du finder, når din oplader bliver går i stykker, tilføjer Berg.

Om han selv har nogle produkter på ønskesedlen, er eksperten hurtig i sit svar:
– Det må være VR-headsettet Oculus Quest 2. Jeg prøvede det forleden, og det er helt vildt, slutter han og griner.

Oculus Quest 2 VR-briller VR-briller

Oculus Quest 2 VR-briller

Avanceret alt i et virtual reality headset 256 GB
(51)
100+ stk. på lager (leveringstid 2-3 arbejdsdage)
3.799,-