fri returfri retur
,

Dette er Black Friday-ekspertens insidertips

Published at 02. nov 2020 14:33, Updated at 15. nov 2021 10:19

Interessen rundt Black Friday og Black Week er større end nogensinde. Fra fredag 19. november, og frem til selveste Black Friday den 26. november, kommer Komplett til at have hundredvis af tilbud på elektronikprodukter som TV, PC, headset, smarttelefoner, tablets og smartwatches - til hvidevarer og husholdningselektronik.

Årets bedste deal er både til glæde for gameren og manden under “den sorte uge”, ifølge Kompletts Black Friday-ekspert, Kjell Jørgen Hanstad:

Det her er den uge på året med de bedste tilbud. Så enkelt er det. Det er det eneste tidspunkt, hvor vi har så mange stærke tilbud på samme tid - ofte til priser, der ikke ses på andre tidspunkter af året. Er du på udkig efter et godt køb, uanset kategori, er det her ugen at slå til i., siger Hanstad. 

Vi har stillet Kompletts Black Friday-ekspert et par spørgsmål om årets bedste tilbudsuge, og forsøgt at lirke nogle hints ud om hvad man kan finde på rabathyllerne i 2021:

 

1. Hvor store tilbud er det snak om?

Præcis hvilke tilbud som kommer under Black Friday ved ingen før selve dagen. Men Hanstad kan allikevel komme med nogen stikord:

En trend er at mange venter på TV-er og PC-er. Dette er også produkter, hvor der altid er meget at spare under Black Friday.

Han trækker tilbuddet på topmodellen fra LG´s TV-er fra sidste år: LG 70'' 4K Smart TV 70PUS8505 frem, som normalt kostede 15 990,- . Under Black Week var den sat ned med 50 procent, til 7 990,-. Hvis man var mere interesseret i en billigere variant, var Philips 58'' 4K Smart TV 58PUS7855 sat ned med 44 procent - fra 8 990,- til 4 990,-.

Fra sidste år nævner han også den bedst-sælgende gaming-PC-en, Komplett i145 Epic Gaming, som kom med en rabat på 15 procent.

Vi kan sige, at det kommer til at være lignende tilbud på TV og PC også i år. Måske nogle af gamingskærmene fra AOC? Måske en PC med AMD-processor? Og så er der altids en chance for, at sidste generations-TV-er fra Samsung, Phillips og LG viser sig, ligesom de gjorde sidste år, lægger Hanstad til.

 

2. Hvad slags produkter er populære i dag? Kan vi forvente at få nogle af dem under Black Week?

Hanstad fortæller, at der, som nævnt ovenfor, særligt søges meget efter TV og PC på Komplett.dk i dag. Men også, at det er mange, som er interesseret i produkter til hus og hjem:

Særlig robotstøvsuger blev populært sidste år. S6-modellen fra Roborock blev modtaget med glæde fra vores kunder. Vi ser, at robotstøvsugere har vært et virkelig populært produkt de seneste år, så det er ikke underligt, at folk slog til når dette kom på tilbud.

 

Han fortæller, at man nok også kommer til at se tilbud på blandt andet trådløse headset.

HiFi, lyd og billede er en kategori, som altid har mange gode tilbud under Black Week, pointerer han.

Men også gamingudstyr er noget mange har i kikkerten.

Gamingskærme, SSD-er, gamingmus, tastatur og gamingheadset er altid en vinder under Black Week. Så har du behov for at opgradere rigget kan det være smart at holde et øje med tilbuddene under den sorte uge.

Samtidig er han tydelig med, at det nok ikke er på de nyeste produkter man finder de allerbedste tilbud. For dem, der er ude efter at lave gode køb, bør man nok hellere være opmærksom på modeller fra tidligere år:

Iphone 13 er netop blevet lanceret. Den kan vi med det samme sige ikke kommer med på Black Friday. Men vi kan garantere, at der vil komme mange gode tilbud på andre smarttelefoner. Sidste år havde vi for eksempel sat prisen ned på flere ældre Galaxy-modeller. I tillæg kommer også prisreducerede tablets.


3. Hvor tidligt ude bør man være for at få de bedste tilbud?

Under Black Week er det først til mølle-princippet, så vi anbefaler at følge godt med fra startskuddet, går 19. november. Nogen tilbud kommer i begrænset opslag, og så gælder det om at være hurtig.

 

Det skal nævnes, at der kommer nye godbidder hver eneste dag under Black Week, lægger Hanstad til.


4. Har du nogle andre tips?

Et godt tips fra Hanstad er at bruge ønskelisten på Komplett.dk. Så kan man hurtigt få oversigt over de ønskeprodukter er på tilbud.

Til om han selv har nogle ønskeprodukter, er eksperten hurtig med sit svar:

Det må være VR-headsetet Oculus Quest 2. Jeg prøvede det her forleden, og det er så fedt, afslutter han og ler.