60
DAGE
:
7
TIMER
:
31
MINUTTER
:
42
SEKUNDER

Synes du det er for lang tid at vente på tilbuddene? Spil Black Friday the Game, mens du venter:

Gør dig klar til Black Friday!

Det kan betale sig at have din brugerkonto klar, før tilbudene ruller ud på Black Friday. Uanset om det er længe siden, du har handlet hos os, bør du blandt andet se efter, om dine lagrede oplysninger er korrekte, og om du kan huske dit password. Derudover kan du gemme dine kortoplysninger, så det ikke er bankbøvl, der gør, at du går glip af kuppene. Det er naturligvis muligt at gøre dette på udsalgsdagen, men med begrænsede antal varer på supertilbud med tidsbegrænsning, er det et tip at have alt klar.

Kontroller, om dine oplysninger er opdateret. Når du er logget ind, kan du få nyttig information om tidligere køb og et fuldt overblik over, hvordan Black Friday-varerne er lige nu. Kontroller, at du har gemt rigtig leveringsadresse, e-mail og telefonnummer under "Min profil". Du kan også styre dine samtykker til nyhedsbreve via e-mail og SMS, så du ikke går glip af årets bedste tilbud.

Tjek at din ønskeseddel er på Black Friday udsalg!

Mange mennesker køber julegaver på Black Friday. Hvis du er træt af dumme, bløde gaver, kan du undgå uldne sokker under træet ved at dele dine ønsker. Du opretter hurtigt en liste ved at lægge varer i din indkøbskurv og gemme dem som ønskeseddel. Ønskesedlen deler du let på FB, e-mail eller med en kopi af linket under "Del liste". Dette er en fantastisk måde til at lave research i god tid inden Black Friday, og du kan nemt tjekke prisen på dine ønsker i løbet af udsalgsdagen.

Følg os på FB for at få nyheder om Black Friday først!

Det kan betale sig at følge os på Facebook. Her lægger vi konkurrencer og nyheder ud, som det kan være smart at kende til, og her vil der ske en masse i løbet af Black Friday. En god reminder, hvis du glemmer årets største udsalg? 

Der ligger meget kærlighed bag hver pakke! 

 

Hver bestilling er vigtig for os og pakkerne er selve hjertet af Komplett. Under Black Friday vil AutoStore og vores ansatte arbejde på fuldt tryk, for at netop dine varer, kommer trygt hjem til dig. Se hvad der sker på den anden side, når du har lagt din bestilling. 

 

Hvad er historien bag Black Friday?

Black Friday, eller sort fredag, er kendt verden over som efterårets store udsalg både online og i butikken, men hvordan startede det? Black Friday opstod i USA i 60'erne, og selve udsalgsdagen er altid fredag efter den amerikanske thanksgiving. I USA har denne dag længe været startskuddet til julehandlen, men navnets oprindelse er formentlig langt fra, hvad du troede. Ifølge New York Times opstod udtrykket Black Friday blandt det lokale politi i Philadelphia. Politifolkene anvendte nemlig udtrykket internt om trafikkaosset, der opstod ved butiksudsalget i 60'erne.

Siden dengang har Black Friday bygget sig op til at blive verdens største shoppingdag, og Komplett var en av de første i Danmark med salg på Black Friday ​​i 2012. Black Friday markerer starten på julehandlen, også i Danmark, og giver en unik mulighed for at købe julegaver til uhyrligt lave priser. En ekstra bonus er, at du undgår julestress i butikkerne ud over den indlysende fordel, nemlig at spare penge på gaveindkøb til dig og andre. Black Friday i 2019 er den femte fredag ​​i november, nemlig 29/11-19.