fri returfri retur

 

Black Friday 2024 - tilbud hele Black Week

Black Friday 2024 er fredag 29. november, men vi får en flyvende start. Følg med her for vilde tilbud hver dag og ekstra påfyll av tilbudsvarer på selve Black Friday. Du kan gøre et kup på blandt andet grafikkort, headset, computere og TV. Vær tålmodig og finn en god deal der løfter underholdningen til neste level i 2024. 

Top 10 til Black Friday 

Her ser du en liste over nogle af de bedst sælgende varer til Black Friday 2022. Dette kan være en god indikation af, hvad der også vil være på tilbud til Black Friday 2024.Læs også interviewet med vores Black Friday-ekspert.

Hvornår er det Black Friday 2024?

Black Friday 2024: 29. november
Black Friday 2025 28. november
Black Friday 2026: 27. november

Fun facts om Black Friday på Komplett

  • I den første time efter midnat sidste år havde vi 40 gange så mange ordrer som normalt.
  • Vi pakkede over 400.000 produkter i 2019.
  • Robotterne satte rekord med 34.983 gennem kassen søndagen efter BF.
  • Vi solgte 3824 Komplett-PC'er under Black Week 2019 
  • Trafikken til Komplett svarer til 1,3 TB = 980586 3,5 '' floppy.

 

Kilde: Komplett

 

 

 

Gør dig klar til Black Friday 2024

Det kan betale sig at have din brugerkonto klar, før tilbudene ruller ud på Black Friday. Uanset om det er længe siden, du har handlet hos os, bør du blandt andet se efter, om dine lagrede oplysninger er korrekte, og om du kan huske dit password. Derudover kan du gemme dine kortoplysninger, så det ikke er bankbøvl, der gør, at du går glip af kuppene. Det er naturligvis muligt at gøre dette på udsalgsdagen, men med begrænsede antal varer på supertilbud med tidsbegrænsning, er det et tip at have alt klar.

Kontroller, om dine oplysninger er opdateret. Når du er logget ind, kan du få nyttig information om tidligere køb og et fuldt overblik over, hvordan Black Friday-varerne er lige nu. Kontroller, at du har gemt rigtig leveringsadresse, e-mail og telefonnummer under "Min profil". Du kan også styre dine samtykker til nyhedsbreve via e-mail og SMS, så du ikke går glip af årets bedste tilbud.

Køber du TV til Black Friday?

Vi har mange gode tips til dig, der leder efter et nyt TV til Black Friday. Ved at læse op på det på forhånd er det hurtigere at vælge TV, når kuppene dukker op. Husk at det kan betale sig at være hurtig til BF!

For dig, der skal købe Gamingheadset til BF

Hovedtelefoner designet til spil ved nøjagtigt, hvad du skal have for at ligge sekunder foran din modstander. Uanset om du foretrækker trådløs eller kablet, har vi altid headset med rå priser til Black Friday. Her kan du læse mere for at vælge de rigtige hovedtelefoner til dig.

Tjek at din ønskeseddel er på Black Friday udsalg!

Mange mennesker køber julegaver på Black Friday. Hvis du er træt af dumme, bløde gaver, kan du undgå uldne sokker under træet ved at dele dine ønsker. Du opretter hurtigt en liste ved at lægge varer i din indkøbskurv og gemme dem som ønskeseddel. Ønskesedlen deler du let på FB, e-mail eller med en kopi af linket under "Del liste". Dette er en fantastisk måde til at lave research i god tid inden Black Friday, og du kan nemt tjekke prisen på dine ønsker i løbet af udsalgsdagen.

Følg os på FB for at få nyheder om Black Friday først!

Det kan betale sig at følge os på Facebook. Her lægger vi konkurrencer og nyheder ud, som det kan være smart at kende til, og her vil der ske en masse i løbet af Black Friday. En god reminder, hvis du glemmer årets største udsalg?

Mens du venter på at se vores Black Friday-tilbud se ugens tilbud for gode tilbud.