fri returfri retur

Snart er Super Mario tilbage

De store efterårs frigivelser er lige rundt om hjørnet. Her er spil-ekspertens favoritter fra Nintendo.

2017 har allerede været et godt år for Nintendo, som i marts lancerede succesen Nintendo Switch – en hybridkonsol som du kan bruge både derhjemme og når du er på farten.

Siden lanceringen er der kommet flere stærke spiltitler til konsollen, blandt andet nye versioner af ”Mario Kart” og ”Zelda” – som begge har fået rigtig gode anmeldelser.

Heldigvis er den japanske spilgigant ikke færdig endnu. I slutningen af oktober udgives en længeventet titel til Nintendo Switch, nemlig ”Super Mario Odyssey”.

 - Dette er det spil jeg absolut glæder mig mest til! Meget tyder på, at det bliver en god vinter for Nintendo-spillere, siger Espen Harring, som er spilansvarlig i Komplett.

SPIL-ENTUSIAST: Espen Harring i Komplett glæder sig til flere lanceringer fra Nintendo dette efterår. FOTO: AFP/PRIVAT

 

Ifølge Harring er dette den største lancering til Nintendo Switch siden ”The Legend of Zelda: Breathe of the Wild” i foråret – og sandsynligvis den største og mest glædelige nyhed for ”Switch”-spillere i år.

 - Kvaliteten på det nyeste ”Zelda”-spil giver en smagsprøve på, hvad vi kan forvente af ”Super Mario Odyssey”. Det lover rigtig godt.

Forudbestil ”Super Mario Odyssey”, som lanceres 27. oktober.

Super Mario Odyssey Spil til Nintendo Switch

Super Mario Odyssey

Nintendo Switch
(20)
62 stk på lager. (2-6 hverdage leveringstid)
360,-

Mario slippes «fri»

Det er nu 36 år siden den italienske blikkenslager dukkede op for første gang, som en af flere karakterer i arkadespillet ”Donkey Kong”. I 1985 fik Mario sin første hovedrolle i spillet ”Super Mario Bros”, og han har i løbet af sin karriere været med på spændende missioner i over 200 spil.

I året udgave skal ”superhelten” ud på et kæmpestort, verdensomspændende 3D eventyr. Målet er, at Mario og hans nye partner ”Cappy” skal samle nok ”Power Moons”, til at få gang i luftskibet ”The Odyssey”, for til slut at redde Prinsesse Peach fra Bowsers grusomme bryllupsplaner.

 - Dette er første gang Mario får frit løb i en åben verden. I tidligere Mario-spil har helten kun bevæget sig indenfor ”Mushroom Kingdom”. Dette har virkelig vækket min interesse, fortæller en engageret Harring.

”Super Mario Odyssey” er Nintendos første rene Mario-titel til Switch-konsollen, og er fyldt til randen med hemmeligheder og overraskelser, skriver Nintendo på sine hjemmesider. Mario kan for første gang skifte tøj, og tilpasse sig forholdene i den verden han befinder sig i – om det kræver badebukser eller jakkesæt.

 

Så du denne? Verdens mest populære online-spil er ikke engang blevet lanceret

 - Ligesom Mario-spillene vi kender fra før, er ”Super Mario Odyssey”, et såkaldt ”sandkassespil”. Det betyder, at du kan vælge om du vil spille frit eller følge historien, forklarer Harring.

Gaming-eksperten har foreløbig ikke testet den endelige version, men er alligevel ikke i tvivl om at dette kommer til at blive en af efterårets favoritter.

Læs også: spillene som kan gøre dig klogere

Flere spændende ”Switch”-nyheder

En anden titel som gaming-eksperten mener, det er værd at huske, er ”Xenoblade Chronicles 2” – opfølgeren til den meget anmelderroste titel: ”Xenoblade” fra 2010.

 - Dette er et japansk action-rollespil til Switch, som jeg er helt sikker på ikke vil skuffe, siger Harring.

Forhåndsbestill «Xenoblade Chronicles 2», som lanserer 1. november:

Mange vil også kunne glæde sig til et gensyn med Sonic i ”Sonic Forces”, som ifølge eksperten er en interessant lancering, som det kan blive spændende at teste.

 - Desuden bør jeg nævne ”Just Dance 18”. En glædelig nyhed for den som foretrækker at spille sammen med sine venner i godt selskab, siger Harring.

Forudbestil ”Sonic Forces” som lanceres 7. november.

Forudbestil ”Just Dance 18”, som lanceres 26. oktober.

3DS er ikke glemt

Det er heldigvis ikke kun Nintendo Switch konsollen, som får nye spil i løbet af efteråret – også ejere af de håndholdte konsoller Nintendo 2DS og 3DS går et sjovt efterår i møde.

 - Der er allerede blevet udgivet meget godt til Nintendo 3DS i år. Af de spil som udgives til vinter er, ”Pokemon Ultra Sun” og ”Pokemon Ultra Moon” de største.

Desuden lancerer Nintendo to specialudgaver af DS konsollerne – ”New Nintendo 2DS XL” i ”Pokemon”-design og ”New Nintendo 3DS XL” i samme design som 90’er klassikeren ”Super Nintendo”.

 - Det er kun designet som er nyt for disse konsoller. Men så er de til gengæld rigtig fine, siger Harring.

 

Her er lanceringsdatoerne til flere spændende Nintendo Switch titler dette efterår:

  • «NBA 2K18», 17. oktober 
  • «WWE 2K18», 17. oktober  
  • «Lego Ninjago», 20. oktober 
  • «Rocket League», 01. november 

Indhold produceret af VG Partnerstudio for Komplett.

Oprettet: 09.10.2017

Senest opdateret: 09.10.2017