fri returfri retur

Foto: iStock

Nyheder på vej: Disse spil glæder eksperterne sig til i 2018

År 2017 bød både ups og downs, og nu venter der selvfølgelig flere spændende nyheder. Her er de spil eksperterne i Komplett har de højeste forventninger til dette år.

– Der var ekstremt mange gode spiludgivelser sidste år, men for mig var "The Legend of Zelda - Breath of the Wild" det største højdepunkt. Nintendo gjorde alting rigtigt ved lanceringen af den nye spillekonsol - og endelig kom der et nyt Zelda spil. Spillet har alt det man forventede og mere, forklarer Mikkel Melsom, der er YouTube ansvarlig i Komplett og en dedikeret gamer.

Læs også: «Arena of Valor» – et af verdens hurtigst voksende mobilspill

Espen Harring, der er spilansvarlig for Komplett, er enig i at det nye Zelda-spil var det bedste spil, der blev lanceret.

- Det var helt klart det største spil - og også mit højdepunkt. Jeg skal døbe min datter i weekenden, og hun skal hedde Selda!

- Ellers var 2017 et år, hvor der kom mange spil, som bare spiller hele vejen igennem. Det er længe siden jeg har gennemført så mange af de spil jeg er startet, som "Horizon Zero Dawn", "Supermario Odyssey" og selvfølgelig "The Legend of Zelda - Breath of the Wild", tilføjer Harring.

SPILL-EKSPERTER: Mikkel Melsom (t.v.) og Espen Harring i Komplett mener det er mange spennende spill like rundt hjørnet. FOTO: VG PARTNERSTUDIO

- Var der nogen spil der skuffede sidste år?

- Ja, absolut. Jeg er dybt dedikeret fan af Star Wars, men "Star Wars Battlefront II" var skuffende. Alt var tilstede for at spillet skulle være en succes. Ikke alene er det et tilskud i en allerede elsket franchise, men spillet kom også samtidigt med en ny film. Jeg har spillet mig igennem det, men det er så tydeligt, at dem der står bag vil have flere penge, og de har ødelagt spillet med mikro transaktioner, siger Melsom der støttes af Harring:– Det var årets nedtur, helt klart.

For at få adgang til fordelagtige ting i spillet ønskede EA Games at spillerne skulle betale med rigtige penge. På grund af massiv kritik fra brugere har de nu fjernet mikrotransaktionerne.

Så du denne? E-sport-ekspertene: Sådan bliver du en pro-gamer

 

Men lad os ikke dvæle for meget i fortiden - her er de spil, som eksperterne ser frem til i år:

«Marvel’s Spider-Man»

I løbet af året får vi et gensyn med den tilbagevendende karakter Peter Parker når Insomnic GAmes og Sony Interactive Entertainment annoncerer et nyt Spider-Man spil, der sandsynligvis vil bringe gamle barndomsminder og nostalgiske følelser tilbage hos mange Marvel fans.

"Jeg nød at spille Spider-Man, da jeg var yngre og har længe savnet et godt Spider-Man spil. Dette vil være et stort "open world" spil, hvor der vil være masser af svingning fra sted til sted. Jeg glæder mig til det, siger Melsom.

Harring er ikke nogen stor "fan" af Marvel universet, men glæder sig stadig meget til lanceringen.

- Mekanikken i spillet bliver meget spændende. Dette ligner det Spider-Man-spil, der kom til PlayStation 2, og det var helt legendarisk.

 

Spillet er eksklusivt til PlayStation, og vil komme i løbet af 2018. Forhåndsbestil her:

«Far Cry 5»

Sidste år lancerede spilselskabet Ubisoft "Assassin's Creed: Originals", som modtog meget gode anmeldelser. I år lancerer firmaet et nyt kapitel i en anden berømt spilserie, nemlig Far Cry. Spillet vil udfolde sig i en fiktiv by i USA, hvor man lærer medlemmerne af et ekstremistisk kultmiljø at kende.

 - Ubisoft gjorde et godt stykke arbejde med det nye Assassin's Creed-spil, og fra det vi har set fra Far Cry 5, ser de ud til at levere igen. De har ventet længe med noget nyt i denne serie, og det ser ud til, at de har hentet nogle af kræfterne fra "Far Cry 3" – Og det var et meget godt spil, siger Melsom.

Spillet kommer til alle platforme og lanceres 27. marts. Forhåndsbestil her:

«Skull and Bones»

Udover "Far Cry 5" lancerer Ubisoft også et piratspil, hvor det ser ud til, at spilskaberne har udvalgt nogle af de bedste elementer fra "Assassin's Creed IV: Black Flag" - fra 2013.

 - Ubisoft viste os sidste år, at de virkelig kan, og selvom vi ikke har hørt så meget om" Skull and Bones "siden sommeren, tror jeg vi burde have en vis tro på at de leverer her også, siger Harring.

Spillet kommer til alle platforme, og vil blive lanceret i efteråret 2018. Forhåndsbestil her:

«A Way Out»

Et andet spil eksperter har store forventninger til, er "A Way Out", som er lavet af svenske Josef Fares, der har instrueret filmene "Kopps" og "Jalla Jalla". Spillet fik stor opmærksomhed, da det dukkede op i sidste års E3 i Los Angeles, der er en af de vigtigste messer i spilverdenen.

Ved at samarbejde med en anden spiller, enten i samme rum eller online, styres karaktererne Leo og Vincent, to fanger, der skal bryde ud af et fængsel og derefter holde sig væk fra myndighederne.

 - Spillet lover meget godt baseret på de trailere der er kommet. Her har udviklerne lavet et nyt træk på multiplayer-delen. Du kan kun spille med en delt skærm, og det ser faktisk ikke ud til at der kommer en singleplayer-mode, siger Melsom.

Et smart træk af Fares og EA er, at begge spillere ikke behøver at købe spillet. Med andre ord behøver en duo kun ét spil.

 

Spillet kommer til alle platforme og lanceres den 23. marts Forhåndsbestil her:

«Red Dead Redemption 2»

Spilvirksomheden Rockstar Games, der ligger bag den populære GTA-spilserie, forventes at komme med en af de mest populære - og ifølge eksperterne et af de bedste spil de har lavet: "Læs Dead Redemption" fra 2010.

 Tilsvarende Med forgængeren er action spillet sat i et "vestligt" miljø.

 - Det bliver så godt, at mange af de mennesker, der plejer at spille pc, bliver nødt til at krybe til korset og købe PlayStation for at spille dette spil, siger Harring.

 - Det er et singleplayer spil med en stor historie del hvor du kan bruge lang tid. Vi håber spillet kommer i år, men vi ved ikke rigtig om det gør det. Rockstar Games tager sig god tid, og lanceringen kan udskydes indtil 2019, tilføjer Melsom.

Fick du dette med? Esport-eksperterne: Sådan kan DU blive pro gamer 

Spillet bliver først udgivet til Xbox og PlayStation, muligvis i andet kvartal af 2018. Forhåndsbestil her:

«Shadow of the Colossus»

Ifølge eksperterne er det også meget spændende, at der er en ny version af spillet "Shadow of the Colossus", som sidst blev udgivet i 2011. Især Harring ser frem til dette spil

- Det er et action-adventure spil, der er ulig noget andet. Det er svært at beskrive det og skal bare testes. Her skal du bare stole på anbefalingen af en person, der har spillet en god del, griner han.

Spillet har tidligere fået god kritik, dels for at have minimalistisk design og at have en følelsesfuld handling.

 

Spillet er eksklusivt til PlayStation og bliver lanceret den 6. februar. Forhåndsbestil her:

«Anthem»

Et af de spil som eksperterne har de højeste forventninger til, er et nyt spil fra BioWare, der har lavet Mass Effect-spillene. «Anthem» vil være et action-rollespil, hvor spilkarakteren bærer en såkaldt "exosuit", en dragt, der er en slags mobil maskine, der kan tilpasses med forskellige våben og ekstra kræfter.

- Det ligner "Destiny 2", som kom i efteråret, og grafisk ser "Anthem" bare fantastisk ud!

 

Spillet kommer til alle platforme, og sandsynligvis ved udgangen af 2018. Forhåndsbestil her:

«Death Stranding»

Det sidste spil Melsom og Harring ser frem til - og håber kommer - er "Death Stranding", dette er der er kommet få hints og afsløringer om.

"Det er Hideo Kojima, der har lavet spillet - min" all time "yndlings spilskaber. Vi ved så langt meget lidt om spillet, og de trailere, der er kommet, har kun gjort os mere og mere forvirrede. Det vi ved er at der er en indviklet historie i spillet - og eftersom det er Kojima der har lavet spillet, må det blive godt, siger Melsom og tilføjer:

Foretrækker du retro-spil? Sådan får du liv i den gamle konsol

"Men det er ikke sikkert, at spillet bliver klart i år. Kojima kan normalt trække den et halvt år hvis han føler, at spillet ikke er helt færdigt.

Spillet kommer til PlayStation og PC, muligvis i 2018. Forhåndsbestil her:

Innhold produsert av VG Partnerstudio for Komplett.

Opprettet: 12.01.2018

Sist oppdatert: 12.01.2018