The Last of Us Part II lover en historie ud over det sædvanlige

Da The Last of Us blev lanceret til Playstation 3 i 2013, begyndte et uforglemmeligt eventyr. Historien om Ellies og Joels rejse gennem et USA, der er ødelagt af inficerede mutanter, gik lige ind i manges hjerter, ikke mindst takket være udviklerne Naughty Dogs sjældne evne til at formidle følelser gennem TV-skærmen.

Nu venter fortsættelsen.

The Last of Us Part II sparkes i gang fem år efter, at vi forlod Ellie og Joel i slutningen af det første spil. Ellie er fyldt 19 år og er også her historiens hovedperson. Præcis hvad titlen handler om, ved vi endnu ikke, men det er afsløret, at en tragisk begivenhed vender op og ned på det relativt stille liv i Jackson-bosættelsen. Det sender Ellie ud på et hævntogt til Seattle, hvor en farlig kult kaldet Seraphites kommer i fokus.

Ligesom det første spil lover Naughty Dog stort fokus på relationer og følelser. Ifølge udvikleren kan vi forvente en kringlet historie fuld af skarpe vendinger og vanskelige beslutninger, hvor spilleren selv skal beslutte, hvad der er rigtigt eller forkert. Som i The Last of Us Part I handler det meget om at se Ellie udvikle sig gennem begivenhederne omkring hende - både de positive og de negative.

The Last of Us Part II lanceres den 19 juni 2020. Spillet er indtil videre eksklusivt for Playstation 4, men et rygte siger, at titlen også kommer til Playstation 5 senere.