fri returfri retur

Bild: BERGSALA AB / NINTENDO

Spil sammen med familien

Dårligt vejr? Benyt tiden til at samle familier og venner til et uskyldigt opgør foran TV’et.

Selv en ægte ferieentusiast kan blive rastløs. For Espen Harring, som er marketing manager for gaming hos Komplett, er spilkonsollen det perfekte afbræk.

 - Intet er så godt som lidt gammeldags konkurrence imellem familiemedlemmer.

I løbet af det sidste års tid, så er det blevet vældigt populært at spille multiplayer online, fremfor at samle gruppen af venner til en omgang gaming. Heldigvis så er mange af spillene - som blev udgivet i efteråret – meget velegnet til at spille sammen.

Leg og sjov: Med VR-briller på hovedet er gaming-entusiasten Espen Harring (t.v.) i sit rette element. Her afbilledet sammen med kollegaen Mikkel Melsom. VG PARTNERSTUDIO

 - For nogen år siden var det ”Sing Star” og ”Guitar Hero” som samlede folk foran TV’et. I år er der blevet udgivet flere lignende spil, så der er gode muligheder for både bilkørsel, sang og dans i stuen, siger Harring.

Hvilken spilkonsol anbefaler du familier at købe, hvis de ikke allerede har en?

 - Nintendo Switch er et vældigt familievenligt valg. Den har spil som er enkle at ”fange”, selv for de allermindste. Desuden tror jeg at mange i nutidens forældregeneration har et forhold til Nintendo og Super Mario. Her er der med andre ord underholdningsværdi for hele familien, siger Harring.

Spilkonsollen Playstation er også et trygt valg. Den nyeste konsol i rækken, Playstation 4 Pro, er den mest populære konsol på markedet lige nu og har et stort spilkatalog som indeholder mange gode spil til både børn og voksne.

Læs mere: ”It’s a me, Mario” – historien om verdens mest kendte rørlægger

Når konsollen er i hus, så er det bare at sætte i gang. Her er gaming-ekspertens yndlingsspil:

Let’s Sing 2018

 

Snup en halspastil og varm stemmen op – endelig er Nintendo Switchs første karaoke-spil her! Let’s Sing har et fyldigt katalog med 30 internationale ”smash hits” fra Coldplay til Calvin Harris. Jo mere du synger, jo større er chancen for at du vil komme til tops på de forskellige toplister online.  Det spiller ingen rolle om du lyder som ”Carola” eller en krage – her er det indsatsen som tæller.

Let’s Sing 2018 spilles på Nintendo Switch.

Mario Cart Deluxe 8

Mario Kart 8 Deluxe Spil til Nintendo Switch

Mario Kart 8 Deluxe

Nintendo Switch
(13)
11 stk på lager. (2-6 hverdage leveringstid)
369,-

 

Intet vækker konkurrencelysten som at køre om kap med de kendte karaktærer fra Super Mario-universet. Mario Cart Deluxe 8 inkluderer 48 baner, 41 karaktærer (36 fra originalspillet og fem nye) og to nye hjælpemidler fra forgængeren. Her bliver det hurtigt højlydt, med meget fart og sjov.

 - Min datter spiller meget Nintendo Switch, og hun har virkelig fået tag på Mario-spillene. ”Mario Cart” kan spilles på fire forskellige niveauer og passer derfor lige godt til den fire-årige som til mig, siger Harring.

Mario Cart Deluxe 8 spilles på Nintendo Switch.

Så du denne? ”Arena of Valor” et af de hurtigst voksende mobilspil lige nu

Just Dance 2018

 

- Denne liste er ikke komplet uden ”Just Dance 2018”. Her spiller det ingen rolle om du er ung eller gammel. Skru op for lyden og slå jer løs – dette spil forvandler enhver stue til et dansegulv, siger Harring entusiastisk.

”Just Dance 2018” er det nyeste skud på stammen i tidernes største musikspil-serie. Der er blevet tilføjet 40 nye sange til spillet som varierer fra nye hits til gamle slagere. Skulle du alligevel savne nogen sange kan du oprette en konto på ”Just Dance Limited” – en abonnementsbaseret streamingtjeneste for ”on-demand” dans. Desuden har spillet fået en børnemode, med koreografi lavet specielt til børn.  Du behøver hverken kamera, ”Kinect”, PS Move eller Joy-Cons. Du bruger bare din smarttelefon med ”Just Dance Controller”-app’en.

Just Dance 2018 kan spilles på PS4, Nintendo Switch og Xbox One.

Rocket League collector’s edition

 

Rocket League er en hybrid af fodboldspil og bilspil, hvor spillerne er byttet ud med “raketbiler” og formålet er at sende den enorme bold I mål. Rocket League foregår i hurtigt tempo og er ifølge eksperten simpelt nok til at man kan lære sig spillet på et par minutter.

 - Du kan vælge imellem om du vil spille selv eller med flere spillere over internettet. Man kan være op til otte spillere totalt på banen, siger Harring.

Rocket League kan spilles på Xbox One og Playstation, og lanceres til Nintendo Switch d. 22 januar 2018.

Læs også: Den store konsolguide

FIFA 18

 

Du behøver ikke være en fodbold-entusiast for at have det sjovt med det nye Fifa 18. Saml søskendeflokken og snig en runde fodbold ind før aftensmaden – eller find fodboldstrøjerne frem, lav en turnering og lav den ultimative fodboldfest i stuen. Uanset hvor længe I skal spille – så husk at køb en ”pokal” til vinderen!

Fifa 18 kan spilles på både PS4 og Xbox One.

 

 

Indhold produceret af VG Partnerstudio for Komplett.

Oprettet: 22.01.2018

Sidst opdateret: 22.01.2018