CYBER MONDAY 2021

Hvad er Cyber Monday?

Cyber Monday er webbutikens svar på Black Friday. Det er den 29.november den første mandag efter Thanksgiving og markerer begyndelsen af julehandelen for mange.

 

Købe Guides til Cyber Monday

Når Cyber Monday 2021 Står hen over din skærm, kan du være forberedt på, det du ønsker. Uanset om du ønsker at forbedre billedkvaliteten med et grafikkort, eller om det tid til at skifte mobil, så kan du være sikker på, at vores guide vil finde den rette for dig.

Leder du efter en bærbar computer?

Der er mange bærbare computere, der dækker forskellige behov. Er du på udkig efter et job maskine eller søger du efter noget let at surfe med? Her er vores guide til at vælge den rigtige bærbare computer til dit brug.

Planlægger du at købe en ny computer skærm?

Vælg den rigtige skærm til din brug. Leder du efter en skærm til din familie, kontor - eller måske gaming? Så kan du forberede dig til Cyber Monday med vores guide til at vælge den rigtige pc-skærm.

Komplett-PC: specialbyggede gaming pc'er.

I det utal af komponenter kan det være svært at navigere. Vores løsning er Komplet-PC. Her finder du gaming PC, uanset om du ønsker en lille maskine til stuen eller en monstermaskine til The Gathering. Se vores udvalg og finde det, der passer dig.

Leder du efter en ny mobiltelefon?

Leder du efter en sikker mobiltelefon for dine børn, eller vil du udskifte en selv? Hvis du selv skal skifte mobiltelefon, kan du læse vores vejledning så du ved, hvordan du håndterer overgangen og tage sig af alt, hvad du vil fortsætte.

Brug for et nyt gaming-headset?

"Hej. Haaallo ...? Kan du høre mig? Prøv at sige nej. »

God lyd er vigtig, hvad enten det drejer sig om udkald på ind- og udpust i Telia League, du arbejder med landbrug i Stardew Valley. For at gøre det lidt lettere for dig at vælge det rigtige headset, har vi sammensat en gaming headsetguide.

 

 

 

 

Sådan pakkes og leveres til dig.