Pc'er, du kan bruge til at studere og spille på

PC'er, du kan bruge til studier og gaming

Published at 10. aug 2018 12:34, Updated at 05. jul 2019 21:39

Flere studerende har i dag brug for en bærbar computer, der ikke kun er til studier, men også fungerer godt til aktiviteter som videoredigering og gaming. Vi har udvalgt fire bærbare computere, der er mere end gode nok til disse opgaver.

Bjørn Anders Gustavsen, Category Buyer, i Komplett mener, at der er mange ting, man bør tænke på, når man vælger en bærbar computer.

– Batteri og vægt betyder meget for mig. Samtidig med at der skal være kraft nok til at udføre både de faglige opgaver, samt til at kunne bruges til underholdningen bagefter.

GODE RÅD FRA EKSPERTEN: Bjørn Anders Gustavsen, Category Buyer, i Komplett giver dig gode råd til at vælge en bærbar computer.

Gustavsen påpeger, at ikke alle klasselokaler har tilstrækkelige opladningsmuligheder, så god batterikapacitet vil klart være en fordel. Endvidere nævner han, at 15,6 tommer er en pæn størrelse i forhold til vægt. Den er ikke for stor i auditoriet, og bærbare computere i denne størrelse vejer normalt ikke mere end 2,0 til 2,5 kg.

God

- Den er god, fordi den både er rimelig, og man får mange kvalitetskomponenter. Den bærbare har en kraftig processor med kraft nok til de fleste opgaver. Den har en balanceret mængde intern hukommelse og en hurtig harddisk.

Batteriet er lidt mindre, men vil holde i omkring 1,5 til 2,5 timer under fuld belastning. Alt i alt er dette en rigtig arbejdshest.

Bedre

- Denne laptop er bedre, da den kommer med de nyeste komponenter, og er både lettere og lidt tyndere. Her er der også en mere kraftfuld processor, og den vil være den perfekte arbejdskollega for dig både til at redigere fotos, video og streame på samme tid.

Den har et kraftigt grafikkort, der byder på en forholdsvis sikker investering i fremtiden med tanke på spil og ydeevne. Derudover er der mere hukommelse og en større harddisk, der vil give masser af arbejdsplads

Bedst

– MSI GL63 er en kraftig arbejdshest i et slankt design. Den tilbyder det nyeste inden for grafisk ydeevne og et helt nyt værktøj til spiludviklere, der giver endnu mere realistisk grafik.

Ud over en forbedret køleløsning, kommer denne bærbare med en stor harddisk og en kraftfuld processor med tilstrækkelig hukommelse for de fleste. I sit udseende er den en æstetisk smuk maskine med et relativt fremtrædende gaming-look.

- Acer Predator Triton 500 er en spændende maskine. Her har man de nyeste grafik-chips, en kraftig processor, masser af hukommelse og en stor harddisk. Laptoppen har fremragende batterikapacitet og leverer 2,5 til 3,5 timers batteritid ved høj belastning. Ved normalt arbejde vil du kunne opnå hele 5-6 timers batteritid.

Hertil kommer, at den kun vejer 2 kg og har et slankt og elegant design. Meget behageligt tastatur og en stor touchpad. Denne maskine vil være med dig længe, både i studie- og gaming-verdenen.