Menu
Søg
Log ind
41
DAGE
:
23
TIMER
:
04
MINUTTER
:
40
SEKUNDER

Black Week 2019!

Black Week 2019 starter mandag d. 25. november, og holder udsalgs ugen med Black Friday-priser hver dag! Vi er allerede i gang med at planlægge årets bedste tilbud på elektronik. Datoen for Black Week er klar, hvor du kan gøre et kup på grafikkort, headset, PC eller TV. Væbn dig med tålmodighed og lav en god deal, som tager underholdningen til det næste level i 2019.

 

Black Week – hvad er det? 

De fleste kender Black Friday, årets største udsalg hos Komplett. Efter at Black Friday så dagens lys i 60’erne, har konceptet vokset sig større og antallet af udsalgsdage blevet øget. Så godt som alle danske butikker, fysiske som online, har i dag Black Friday eller Black Week – tilbud i sidste uge af november.

Black Friday har ikke blot vokset sig stor i antal butikker, men også antallet af tilbud og dage har vokset betydeligt de seneste år. Til stor glæde for forbrugeren tilbyder Komplett vilde priser en hel uge fra d. 25. november 2019, som kaldes Black Week.

Hvad kommer til salg under Black Week?

Når Komplett går i sort fra og med d. 25. november 2019 kan du forvente gode priser hele ugen med ekstra genopfyldning af tilbudsvarer på selve Black Friday. Vi kan love vilde priser på elektronik, grafikkort, hvidevarer, headset, Gaming, PC og alt andet du måtte ønske dig. Disse varer var populære under Black Week 2018, som giver en indikation af hvad du kan forvente dig af udsalget under Black Week 2019.

Køb julegaverne under Black Week

Hos Komplett har vi et bredt udvalg af tilbudsvarer under Black Week, og du finder garanteret noget til alle på gavelisten. Havde det ikke været dejligt at kunne færdiggøre juleshoppingen allerede i november og derudover spare masser af penge? Spørg hvad dine nærmeste ønsker sig, og køb gaverne når vi dumper priserne under hele Black Week 2019.

Er du klar til Black Week 2019?

Det kan betale sig at have en profil på Komplett.dk klar før tilbuddene ruller ind allerede d. 25. november. Hvis det er længe siden du har handlet hos os, bør du bl.a. tjekke at dine gemte informationer stemmer, samt om du kan huske kodeordet. Du kan selvfølgelig gøre dette under Black Week, men flere af vores tilbud vil have begrænsninger på antal dage og mængde af lagervarer, og det er første mand til mølle som gælder.

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev er udover sociale medier en god måde at holde sig opdateret om Black Friday og hvad der sker hos Komplett. Her kommer der ikke bare gode tilbud, men vi sender dig også sidste nyt om lanceringer, spil-release og andre produktnyheder.

 

Facebook

Det kan betale sig at følge Komplett på Facebook. Her ligger vi konkurrencer og nyheder ud, som kan være smart at få med, og her vil der ske meget i dagene omkring Black Friday. En god reminder, hvis du glemmer årets største udsalg på nettet.